❇️ جلوگیری از سقط جنین
❇️ جلوگیری و بهبود ویار خانم باردار
❇️تقویت معده و دستگاه گوارش
❇️ افزایش هوش جنین
❇️ زیبایی جنین
❇️ خوشبو شدن فرزند
❇️ تقویت قلب جنین(*1)
❇️ آرامش مادر باردار(*2)
❇️ تقویت سیستم عصبی جنین
❇️ تعادل اعصاب مادر وکاهش استرس وافسردگی
❇️ کاهش فشار خون مادر
♦️به علت خشکی به معمولا خوردن آن دشوار است بنابراین میتوان آن را به صورت کمپوت درست کرده و میل نمایید.
♦️پرزهای روی پوست به را کاملا جدا کنید.
♦️در هفته های آخر بارداری از مصرف به خودداری نمایید زیرا میوه های قابض برای آخر بارداری مناسب نیستند و ممکن است موجب مشکل در زایمان طبیعی شوند.
*1:مطابق حدیثی از حضرت علی (علیه السلام)، خوردن میوه به برای ضعف قلب مفید است و معده را پاک کرده و ذهن را روشنی می بخشد و آدم ترسو را شجاع می کند. مطابق این حدیث ، نقش میوه به در تقویت قلب جنین و شجاع شدن فرزند کاملا مبرهن است.
*2:طبق حدیثی از حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) ، به غم و اندوه را از بین می برد ؛ پس میوه به می تواند به مادران بارداری که ممکن است دچار حالت غم و اندوه شده باشند کمک موثری در جهت زدودن غم و غصه آن ها بکند. ضمنا مادر باردار می تواند شب هنگام خوابیدن ، چند عدد میوه به را در ظرفی در بالای سر خویش بگذارد که بوی به موجب آرامش خواهد شد.