سلامت بانوان، سلامت خانواده

همراه با مامای خود به سوی سلامتی، آگاهی، آرامش خاطر روز افزون

سلامت بانوان، سلامت خانواده

همراه با مامای خود به سوی سلامتی، آگاهی، آرامش خاطر روز افزون

سلامت بانوان، سلامت خانواده
دنبال کنندگان ۶ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
۱۱
اسفند ۹۷


❇️ جلوگیری از سقط جنین

❇️ جلوگیری و بهبود ویار خانم باردار

❇️تقویت معده و دستگاه گوارش

❇️ افزایش هوش جنین

❇️ زیبایی جنین

❇️ خوشبو شدن فرزند

❇️ تقویت قلب جنین(*1) 

❇️ آرامش مادر باردار(*2) 

❇️ تقویت سیستم عصبی جنین

❇️ تعادل اعصاب مادر وکاهش استرس وافسردگی

❇️ کاهش فشار خون مادر

♦️به علت خشکی به معمولا خوردن آن دشوار است بنابراین میتوان آن را به صورت کمپوت درست کرده و میل نمایید.

♦️پرزهای روی پوست به را کاملا جدا کنید. 

♦️در هفته های آخر بارداری از مصرف به خودداری نمایید زیرا میوه های قابض برای آخر بارداری مناسب نیستند و ممکن است موجب مشکل در زایمان طبیعی شوند.
*1:مطابق حدیثی از حضرت علی (علیه السلام)، خوردن میوه به برای ضعف قلب مفید است و معده را پاک کرده و ذهن را روشنی می بخشد و آدم ترسو را شجاع می کند. مطابق این حدیث ، نقش میوه به در تقویت قلب جنین و شجاع شدن فرزند کاملا مبرهن است.
*2:طبق حدیثی از حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) ، به غم و اندوه را از بین می برد ؛ پس میوه به می تواند به مادران بارداری که ممکن است دچار حالت غم و اندوه شده باشند کمک موثری در جهت زدودن غم و غصه آن ها بکند. ضمنا مادر باردار می تواند شب هنگام خوابیدن ، چند عدد میوه به را در ظرفی در بالای سر خویش بگذارد که بوی به موجب آرامش خواهد شد.


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی