۰۲
آذر ۹۷
مصرف چیپس،پفک و بیسکویت کارخانه ای در هنگام بارداری به دلیل وجود ماده ای به نام آکریلامید در بدن مادر موجب اثر سوء بر روند رشد جنین شده و در نهایت باعث تولد نوزادی با محدودیت رشد میشود که در مقایسه با نوزدان سالم تر سر کوچک تری دارند و نسبت به همسالان رشد مناسبی نخواهند داشت. دقیقا مشابه اثری که مصرف دخانیات بر رشد جنین دارد. پیامدهای چندگانه ناشی از محدودیت رشد در زندگی کودک شامل کاهش قد، افزایش شیوع بیماری قلبی عروقی، دیابت نوع 2 و پوکی استخوان می باشد.
آکریلامید یک ماده شیمیایی است که در غذاهای حاوی نشاسته که با حرارت زیاد پخته می شوند، تولید می شود.
بعلاوه چیپس و پفک موجب افزایش ورم بارداری،مشکلات کلیوی و فشار خون بالا و مسمومیت حاملگی (پره اکلامپسی) میشود.
۹۷/۰۹/۰۲